Header

Header

fredag 5 februari 2016

Florida - Del II

Det fanns så ju en hel del man ville göra när man väl befann sig i Florida. Både ekonomiskt och tidsmässigt fick man ju lägga upp en plan. Sen var det ju faktiskt svärfars 50 års resa :)

NHL, världens bästa hockey liga. Visst de senaste åren har kanske inte Florida Panthers direkt lockat mycket folk men jag ville gärna se legendaren Jagr. Så en match där Anaheim stod för besöket bokades. Många svenskar att hålla ögonen på och det var fartfylld hockey som man aldrig har sett här hemma. När vi va där i november så gick Florida inte alls lika bra som dem har gjort den sista tiden. Var nog inte många som trodde att dem skulle va så bra i år som dem faktiskt har varit den sista tiden.
Matchen då? Anaheim vann med 3-1, ett par fina tacklingar, slagsmål, grymma målvakter, en och annan ramträff och självklart god öl. Precis som man hade tänkt sig.


Nr. 68, Jaromir Jagr.

Everglades är ju vida känt för sina alligatorer och airboats. Vi tog en resa genom mangroove träsket. Fick även testa på hur det var att manövrera dessa båtar, svänger på en fem öring och bra tryck är där med. Tyvärr hade det tryckt upp mycket saltvatten vilket gjorde att alligatorerna hade flyttat mer inåt landet. Men en stackare låg där i träsket. Kunde tydligen ligga på samma plats väldigt länge och invänta sitt byte, i detta fallet var det passerande tvättbjörnar som stod på menyn.




Fick tyvärr inte leka med de stora, även om man "råkar" hitta på lite hyss i del III :)

//Fojjan






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar